Categories
Forside Motvindfestivalen Nyheter

I sommer inviterer vi til festivaler i både Oslo og Numedal!

Vi er sprengklare for å slå på stortromma, få internasjonale venner på besøk igjen og lage våre fineste festivaler hittil!

Det kjentes godt å kunne gjennomføre festivaler i både 2020 og 2021, men nå er vi sprengklare for å slå på stortromma. Det er derfor en stor glede å meddele at Motvind Kulturlag vil avholde to festivaler i sommer.

16-18. juni presenterer vi et variert og mangfoldig program i Oslo.

Sjekk ut programmet og bestill billetter til Motvind i Oslo her!

…og 15-17. juli skal drømmer gå i oppfyllelse. Da avholder vi nemlig utendørsfestival i naturskjønne Middelalderskogen midt i Numedal; snaue to timer unna hovedstaden. Vi ser frem til å presentere et kunstnerisk program av høyeste kvalitet i et lunt og særegent sosialt rammeverk. Den høyere enheten vi så lenge har drømt om kan se ut til å være rett rundt hjørnet. Det aner oss at dette kan bli en for historiebøkene!

Sjekk ut programmet, praktisk informasjon og bestill billetter til Motvind i Middelalderskogen her!