Kategorier
Motvindfestivalen

PRAKTISK INFO

HVORDAN KOMMER MAN SEG TIL MIDDELALDERSKOGEN?

Middelalderskogen ligger i Rollag Kommune i Numedal; omtrent 2 timer fra Oslo.

Det er parkeringsmuligheter for tilreisende.

Kollektivt går det buss fra Kongsberg, som er synkronisert med tog fra Oslo.

HVOR SOVER MAN I MIDDELALDERSKOGEN?

Man har flere muligheter. Vi tilbyr teltplasser med utsikt over Numedalslågen, og benytter oss av Numedal Folkehøgskole sine lokaler som ligger et anstendig steinkast unna festivalområdet for de som ønsker å sove innendørs. Dette velger man i billettkjøpsiden.

HAR DERE GOD MAT OG DRIKKE I MIDDELALDERSKOGEN?

Det er sikkert og visst. Våre kokker tilbereder de deiligste måltider for ethvert kosthold, basert i så stor grad som mulig på lokale råvarer. I Rollag Kommune har vi også et fantastisk bryggeri, Numedal Stasjonsbryggeri, og attpåtil en nyskapende kakao- og sjokoladeprodusent, som vil tilby sine utsøkte varer under festivalen.