Kategorier
Motvindfestivalen Program

Honest John

Honest John feirer i 2021 tiårsjubileum, og hvilken glede det er å endelig kunne ønske Klaus Ellerhusen Holm sitt hjertebarn velkommen til Motvind. I våre ører er Holm som en nasjonalskatt å regne. Mange har hørt hans ypperlige saksofon- og klarinettspill i band som Paal Nilssen-Love Large Unit, Ballrogg, Skarbø Skolekorps, Trondheim Jazzorkester og Aril Andersen Mingus Sekstett. Det er dog med Honest John at alle hans finurlige og idiosynkratiske innfallsvinkler til den kreative musikken kommer best frem. Som komponist trekker han inspirasjon fra alt fra hollandsk frijazz og brasiliansk musikk til 1900-tallets samtidsmusikk. Bandets fjerde langspiller er på vei, og vi gleder oss til å høre fortryllende ny musikk fremført av følgende stjernelag:

Klaus Holm – Saksofon, klarinett, komposisjon

Kalle Moberg – Akkordeon

Kim Johanessen – Gitar

Ola Høyer – Kontrabass

Erik Nylander – Trommer