Kategorier
Forside Nyheter Ukategorisert

Gledelig oppdatering angående årets Motvindfestival!

Det internasjonale programmet utsettes til 2021, mens det i 2020 presenteres et helnorsk program lørdag 4. juli.


Motvind 2020 skulle i utgangspunktet gå over tre dager med artister fra ti nasjonaliteter på programmet. Det går ikke an å invitere våre internasjonale venner hit i første omgang, men vi er veldig fornøyde med å kunne annonsere at det blir litt Motvind også i år.

4. juli presenterer vi et helnorsk program, som på slående vis favner over bredden som gjør musikklivet vårt så frodig. Konsertene vil ikke strømmes. Magien finner sted på Victoria Nasjonal Jazzscene! 

20.00 – PER ANDERS & INGVILL MARIT BUEN GARNÅS

21.00 – MOSKUS spiller SVEIN FINNERUD TRIO – PLASTIC SUN

22.00 – MAJA S.K. RATKJE & LASSE MARHAUG

KJØP BILLETT HER!